26 Nisan 2015 Pazar

BLACKSTONE SERİSİ- RAİNE MİLLER


Kitabın adı: Çırılçıplak - Senin İçin
Orijinal adı: Naked - All In
Sayfa sayısı: 218 - 262
Yayın evi: Yabancı Yayınları
Basım yılı/yeri: Eylül/2014, İstanbul - Şubat/2015, İstanbul
Kapak türü: İnce kapak
Yazar: Raine Miller
Çeviren: Tuba Özkat
Türü: Erotik, romantik

Yorumum: 5/5 


Tanıtım: (Çırılçıplak)

ÇIRILÇIPLAK BİR TUTKU.
GİZLENEN GERÇEKLER.
UNUTAMAYACAĞINIZ BİR AŞK.

Londra Üniversitesi'nde sanat eğitimi alan Amerikalı bir öğrenci ve yarı zamanlı bir fotomodel olan Brynne Bennet, yaşadığı trajediye rağmen hayatını yeniden bir düzene sokmuştu. Ta ki başarılı iş adamı Ethan Blackstone, Brynne'in çıplak fotoğrafını satın alana kadar...

Ethan, Brynne'i yatağında istiyordu ve onu orada tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdı. Onun dominant karakteri, Brynne'i hem çekiyor hem de korkutuyordu. Ancak bu ilişkide sırlar söz konusuydu. Hem de oldukça büyük sırlar...

Ethan'ın ona duyduğu tutku, Brynne'i kurtarmaya yetecek miydi; yoksa aralarındaki sırlar ikisini de mi yok edecekti?

Tanıtım: (Senin İçin)

YAKLAŞAN TEHLİKE.
UĞRUNA SAVAŞILACAK AŞK.
HER ŞEYİNİ ORTAYA KOYAN BİR ADAM.

Ethan Blackstone, Brynne'in güvenini kötüye kullanmış, terk edilmişti. Fakat bunu kabullenmek gibi bir niyeti yoktu. Amerikalı kadınını geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdı. Aralarındaki tutku yakıcıydı, fakat birbirlerinden sakladıkları sırlar karanlık, ürkütücü ve her türlü gelecek planlarını yok edebilecek kadar güçlüydü.

Şimdi Brynne tehlike altındaydı ve Ethan sevdiği kadının kalbini kazanabilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir adamdı. Onu korumak için göze  için göze alamayacağı şey yoktu. Onun için her şeyini ortaya koyacaktı.


Peki yaptıkları Brynne'i korku içinde yaşamaya sürükleyen geçmişinden kurtararak yeniden onun dokunuşunun sıcaklığını hissetmeye ve güvenini kazanmaya yetecek miydi?


KİŞİSEL GÖRÜŞÜM:


Raine Miller'ın romanlarını ustalıkla yazdığını düşünüyorum. Okurken her bir karakterine aşık olabilirsiniz. Özellikle de Ethan Blackstone'a...

2. kitap geçtiğimiz şubat ayında çıktı yani daha yeni ama umarım Yabancı Yayınları en kısa sürede 3. kitabı çevirir. Çünkü biten bir kitaptan sonra boşlukta süzülmek berbat bir his. Bunu hepimiz yaşıyoruz ve biliyoruz ne yazık ki.

Seri bence Grinin Eli Tonu, Hep Seni Bekledim ve Dublin Caddesi karışımıydı. Özenti veya klişe demiyorum sadece okurken bu kitapları hatırlattı bana ki zaten kitabın bir yerinde Grinin Elli Tonu'ndan da bahsediyor. 

Klişe miydi konusuna gelirsek; hayır değildi ama tahmin edilemez de değildi. En azından okurken size Wattpad'den bir şey okuyormuşsunuz gibi hissettirmiyordu. Ki bu mükemmel bir şey! Ayrıca tahmin edilebilir olması kötü bir şey değil. İyi de değil. Nötr.

Kitap, zaten türünden de anlayacağınız gibi bir çok seks sahnesi içeriyordu fakat bir Grinin Elli Tonu değildi. Eğer erotik kitaplardan hoşlanmıyorsanız boşuna paranızı harcamayın derim. Bolca var :). 

Karakterlerden bahsedecek olursam; Ethan Blackstone tek kelime ile MÜKEMMEL!!! Ethan, kesinlikle her kızın düşlediği bir sevgili modeli. Kitabın içine elimi daldırıp Ethan'ı oradan çıkarasım geldi 😍. 2. kitap sadece Ethan'ın ağzından anlatılıyor ve bu sizi ona çok daha fazla bağlıyor kitap bitince oturup duvar ile yarım saat bakışıyorsunuz. Coleen Hoover'ın da dediği gibi Ethan Blackstone baş döndürücü bir karakter.

Gelelim kızımıza; Brynne'in benim içimden bir parçayı yansıttığını pek söyleyemem ama kesinlikle nefret edilecek bir karakter değildi. Hani bir kitabı okurken içinizden ''Ahh hayır bunu demeyecektin! Seni salak kız!'' dersiniz ya, bu kitapta bu sözler neredeyse hiç söylenmiyor. Raine Miller, bir okuyucunun kafasında neler döndüğünü çok iyi bilen bir yazar, bu kesin.

Brynne, bazı salak karakter gibi Ethan ile görüşmeyi ve tekliflerini neredeyse hiç sorgulamadan kabul etti ki bu da kitabı direk olarak konuya soktu. 


Kısacası; erotik ve romantik kitap seven her okura %100 beğeneceğinin garantisini vererek tavsiye ederim. :)


Bana ulaşmak için:
instagram: @kitapokuyanpenguen
tur hesabı instagram: @kitapavcilari
tur bloğu: kitapavcilarii.blogspot.com

photo by me

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder