14 Ağustos 2015 Cuma

Buz Kapanı- Alexandra Bracken// Kitap Yorumu

Adı: Buz Kapanı.     

Orijinal adı: Never Fade

Yazarı: Alexandra Bracken

Yayınevi: Parodi Kitap

Sayfa sayısı: 549

Ait olduğu seri ve sırası: Karanlık Zihinler, 2. kitap

Puanım: 5


Arka kapak;

Turuncu… lider… Roo… Herkes farklı bir şekilde sesleniyor bana. Oysa bir tek ben gerçekte ne olduğumu Biliyorum: bir canavar. Ve şimdi beni bekleyen zorlu bir görev var: Virüsün kaynağını açık eden çok gizli Bir bilgiye ulaşmak… Ve bu… bir zamanlar bana nefesim kadar yakın olan birinin ellerinde… Şimdi bir tercih yapmak zorundayım. Ya kalbimi özgür bırakacak ya da Karanlık zihinleri aydınlığa Kavuşturacağım… 

Yorumum;

Ben bu seriye, kitaba, yazara ve karakterlere bayıldım! Okuduğum en iyi diskoya bu seri olabilir. Ben bu kitaba ve seriye tur grubumuz sayesinde başladım. Şuan Kitap Avcıları olarak turunu yapıyoruz. Karanlık Zihinler için de yapmıştık fakat ben o turu yapmamıştım. Şimdi Parodi Kitap turumuza sponsor oldu ve kitabı bize gönderdiği için, ilk kitabı okumadan olmaz dedim. Acayip pişman olduğum önceden okumadığıma ama sanırım önceden okusaydım Buz Kapanı'nın çıkmasını besleyemezsdim. 
Ruby bu kitapta bildiğiniz evrim geçiriyor. Kişisel özellikleri yani. Bizim ürkek, pısırık Ruby'miz güçlü, kendine güvenen ve kararlı bir kıza dönüşüyor ve ben bu haline resmen aşık oldum!
Hiçbir sayfasında sıkılmadım ve şimdi ne olacak diye okudum bütün kitabı. Bu seri beni distopyalara bağladı resmen!
Yazarın dili de ayrı bir hoşuma gitmedi. Gereksiz detaylar eklemiyor ve buna rağmen çok açıklayıcı bir şekilde anlatıyor. 
Karanlık Zihinler'den daha güzeldi bence ;)